fbpx

DESPRE NOI

De mai bine de 20 de ani, facem stomatologie cu suflet și perfecționism.

ÎMPREUNĂ ZÂMBIM VIEȚII​

Suntem exigenți, în primul rând cu noi înșine. Tindem mereu spre evoluție profesională și suntem atenți la detalii.

Am ales varianta abordării tratamentului dentar într-un cadru medical restrâns, unde relaționarea cu pacientul este mai strânsă. Putem astfel să individualizăm tratamentul dentar și etapele lui în funcție de nevoi și posibilități de timp sau financiare, iar ulterior să-i oferim pacientului sprijin și suport, pe termen lung. 

Am început ca un cabinet mic stomatologic, cu mult entuziasm și dorința de a face bine. Cu timpul, ne-am transformat într-un dental-boutique care oferă servicii medicale stomatologice într-o manieră proprie, având la bază o echipă multidisciplinară de medici specializați pe toate domeniile tratamentului dentar: consultații dentare, igienă și profilaxie, odontologie, endodonție computerizatăestetică dentarăprotetică-ocluzologie, parodontologiechirurgieimplantologie, pedodonție, ortodonție.

Cine suntem

ALEGEM CALITATEA ȘI RELAȚIONAREA PE TERMEN LUNG
Suntem o echipă de medici dedicați, care și-au ales profesia din pasiune. Ne place lucrul bine făcut, serios, de calitate și responsabil. Construim relații de lungă durată cu pacienții noștri bazate pe încredere, susținere și respect reciproc.

Dr. Anca-Aura Borteș

Manager General

Medic Stomatolog Coordonator
Protetică și Estetică Dentară

Dr. Alis Costache

Medic Specialist
Ortopedie și Ortodonție Dento-Facială

 

 

 

Dr. Vasile Țiple

Medic Specialist
Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, competență Implantologie

 

 

Contactează-ne

Pentru o consultație primară completă, în urma căreia vă vom propune un plan de tratament personalizat.

sau